Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Date: 14. April 2010

Tillfälligt sex vanligare än dejting


De flesta föredrar att dejta på traditionellt sätt framför att ha tillfälliga sexuella förbindelser. Ändå är det nästan dubbelt så vanligt med det sistnämnda. Det framgår i en färsk amerikansk undersökning.
I en ny amerikansk studie fick 150 kvinnor och 71 män redogöra för hur deras kärleksliv sett ut de senaste två åren. Det kom fram att båda könen haft tillfälliga sexuella förbindelser nästan dubbelt så många gånger som de varit på förstadejter – trots att många av dem på det stora hela tycker att traditionella dejter är att föredra, rapporterar den norska sajten kk.no.

Oavsett om det gällde dejter eller sex var det nästan alltid mannen som tagit initiativet. Det kom även fram att kvinnor i större utsträckning än män var ute efter ett förhållande, och att deras största oro låg i att falla för män som inte besvarade känslorna. Männen i sin tur var mest rädda för att kvinnorna skulle vilja inleda ett förhållande med dem efter att de haft en tillfällig sexuell relation. Undersökningen gjordes av forskare vid James Madison-universitetet i Virginia, USA.

Fonte: expressen.se

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top