Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2018

Date: 14. november 2017

Den nya trenden: Tindstagramming

Ghosting, Stashing, Love Bombing; den stora, vida nätdejtingvärlden verkar komma med ett nytt begrepp varje dag, som får oss att se ut som ett stort frågetecken. Det senaste exemplet? ’’Tindstagramming’’. Här handlar det om en ny strategi för nätdejting, med vilken du ska kunna se till att de kvinnor eller män du verkligen vill lära känna blir intresserade av att gå på dejt med dig.

Som du säkert kan gissa består termen "Tindstagramming" av de två online-plattformarna Tinder och Instagram. Tinder låter dig nämligen länka din profil till olika plattformar för sociala medier. Detta inkluderar även Instagram. Vad det ska vara bra för? Om du med ett svep åt höger visar någon på Tinder att du vill träffa honom eller henne, och om den personen inte visar något intresse tillbaka i form av en matchning, då kan "Tindstagramming" vara användbart. Det betyder helt enkelt att man då istället kontaktar den här personen på Instagram.

För att vara ärlig, låter det mer som stalking än en bra strategi för att lära känna någon vi verkligen tycker är het. Trots allt verkar det inte handla om ett ömsesidigt intresse. Så varför fortsätta störa personen i fråga på Instagram? För oss är alltså ’’Tindstagramming’’ snarare helt uteslutet vid nätdejting.

Källa: viva.tv

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top