Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2023

Date: 05. December 2017

Veganer är de “överlägset mest sexiga”

Söker du kärlek? Att vara vegan kan göra dig mer intressant, enligt en ny dataundersökning av "dejtingappen nummer 1" Zoosk.

Företaget analyserade nästan fyra miljoner nätdejtingprofiler och över 350 miljoner första meddelanden som skickades, för att undersöka om mat spelar någon roll i fråga om attraktion.

Forskningen visade att "veganer är överlägset det sexigaste alternativet och får 62 % mer meddelanden" än genomsnittet. Detsamma gäller om du anger att du är vegetarian i din profil; då får du upp till 52 % fler meddelanden. Det här är särskilt imponerande, påpekar Zoosk, eftersom att vara vegetarian för bara två år sedan faktiskt minskade antalet svar med 100 %. Tiderna förändras i nätdejtingvärlden!

Undersökningen tittade också på vilka livsmedel som är bäst att nämna i en nätdejtingprofil. Guacamole kom först, med en enorm ökning på 144 % av inkommande meddelanden. Intressant var att potatis hamnade på andra plats, med 101 % fler meddelanden. För dig som vill göra din profil mer intressant, kan det vara bra att veta att choklad, sallad, sushi och avokado ökade inkommande meddelanden med mer än 90 %.

Men se till att undvika att nämna stekt kyckling; att ange detta i din profil kan resultera i 15 % mindre meddelanden. Dessutom röstades fram att kycklingvingar eller revbensspjäll är det värsta man kan äta på en dejt. Och det är ingen överraskning att chokladtäckta jordgubbar ansågs vara det bästa.

Källa: livekindly.co

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top