Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2023

logo-internationella-dejtingsajter

Internationella dejtingsajter

Sverige är utan tvivel ett multikulturellt samhälle med en spännande blandning av olika kulturer, religioner och sedvanor. Oavsett om du försöker hitta en partner med samma kulturella bakgrund eller om du är intresserad av andra kulturer, har vi granskat utbudet ingående och kan här lista de bästa internationella dejtingsajterna vi har hittat.

Framförallt våra manliga användare gav oss idén att inkludera dejtingsajter som fokuserar på internationella singlar, som asiatiska eller östeuropeiska kvinnor. Tyvärr är många av dem högst tvivelaktiga. Därför engagerade vi oss för att ta reda på hur man kan leta efter internationella partners och kan nu presentera ett antal tjänster för dig som fungerar bra och där du inte behöver lägga ut massor av pengar direkt.

Söka partner över gränserna "Bedrägeri":

 • Se upp för falska annonser från bedragare som bara är ute efter dina pengar!
 • Var på din vakt om du får ett meddelande från någon utomlands, som uppger sig "behöva pengar till sin sjuka mamma" eller "för att flyga till dig älskling" ...
 • Tveka inte att i så fall bryta kontakten. Du bör åtminstone se till att lära känna personen i fråga bättre innan du skickar några pengar. Bedragare brukar som regel tröttna rätt snabbt om de inte lyckas med det de är ute efter.
Internationell dejting testat för dig

Den bästa internationella dejtingsajterna i korthet

eDarling.com

För ett liv tillsammans

Länk: www.edarling.se

Totalintryck: 5

eDarling är nykomlingen bland partneragenturer - och vår kvalitetssegrare.
Tjänsten lanserades våren 2009 i Tyskland för att expandera till flera andra europeiska länder under hösten samma år.

Sedan början av 2011 finns eDarling även i Sverige och hjälper svenska singlar att hitta en passande partner. Om du vill söka en partner internationellt är eDarling också det bästa alternativet för dig eftersom den är den största partneragenturen online i Europa.

Hos eDarling international ser filosofin lite annorlunda ut: Du får inte hundratals kontaktförslag, utan snarare en handfull som är noga utvalda för att passa.

Mål:
Inget bekymmerslöst flirtande utan få intensiva kontakter till möjliga livspartners.Kostnader:
 • För att kunna kommunicera obegränsat på eDarling och visa alla profilbilder krävs ett premiummedlemskap.

Detaljanalys av eDarling


Kort sammanfattning: eDarling.com

Match.com

Det börjar med ett klick

Länk: www.se.match.com

Totalintryck: 5

Mer än 7 miljoner personer har sedan 2005 valt denna plattform i sitt sökande efter en partner, vilket gör den till en av de största dejtingsajterna i Sverige (särskilt eftersom Match är en del av Meetic som driver dejtingtjänster för ett stort antal ledande varumärken som MSN och Yahoo!)
Med en lättanvänd och modern iPhone-app kan du hålla koll på potentiella partners var du än är.Kostnader:
 • 6 månader = 104 SEK/ mån
 • 3 månader = 139 SEK/ mån
 • 1 månad = 209 SEK/ mån

Detaljanalys av Match Sverige


Kort sammanfattning: Match.com

ElitSinglar.com

Dejting för ELITSINGLAR – Seriös dating online

Länk: www.elitsinglar.com

Totalintryck: 4

Elitsinglar är en del av Affinitas GmbH, ett av de ledande nätverken för dejtingsajter i Europa. Mer än 30 miljoner singlar har redan registrerat sig på denna dejtingplattform för akademiker och liknande.

Utifrån den information du uppger i den detaljerade undersökningen som varje användare måste fylla i efter sin registrering, kommer Elitsinglar att skicka dig 3-7 partnerförslag per dag. Enligt företaget är det just på grund av denna process som ca 2000 par (i åldrarna 30-70 år) hittar varandra varje månad.

Kostnader:
 • 12 månader = 299 SEK/mån
 • 6 månader = 499 SEK/mån
 • 3 månader = 599 SEK/mån

Kort sammanfattning: ElitSinglar.com

Parship.com

Hitta den som passar dig bäst

Länk: www.parship.se

Totalintryck: 4

PARSHIP är Europas största dejtingsajt för seriös kontaktförmedling. Och det finns goda skäl till att redan 10.000.000 singlar i europa har valt just kontaktförmedlingsprincipen.

Med hjälp av ett mycket detaljerat vetenskapligt personlighetstest, får PARSHIP den grundinformation man behöver för att kunna föreslå rätt partner till sina medlemmar.

Som en följd av detta, och företagets högre prissättning, känner sig singlar i åldern 26-45 år ofta väl omhändertagna hos PARSHIP.

Kostnader:
 • För att kunna flirta aktivt och svara på kontaktannonser måste man köpa ett abonnemang.
 • 12 månader = 299,00 SEK/mån
 • 6 månader = 399,00 SEK/mån
 • 3 månader = 599,00 SEK/mån
Detaljanalys av Parship
Kort sammanfattning: Parship.com

Be2.com

hitta ditt livs kärlek

Länk: www.be2.se

Totalintryck: 3

Dejtingsajten be2.com, som grundades i Tyskland i mars 2004, etablerade sig i Sverige 2006 och har utvecklats till en av de största matchningstjänsterna online. Idag har be2.com runt 22,5 miljoner medlemmar i 34 länder. Oavsett om du är på jakt efter en partner i samma land eller i något exotiskt land världen över bör du ta dig en titt på det stora antalet singlar som letar efter en partner på be2.Kostnader:
 • För att kunna flirta aktivt, läsa och svara på kontaktannonser måste man köpa ett abonnemang.
 • 12 månader = 199,00 SEK/mån
 • 6 månader = 299,00 SEK/mån
 • 3 månader = 449,00 SEK/mån

Detaljanalys av be2


Kort sammanfattning: Be2.com

Badoo.com

Hitta den som passar dig bäst

Länk: www.badoo.com

Totalintryck: 3

Badoo, som började som en liten smart Facebook-app 2006, har idag vuxit rejält och är en community omfattande 130 miljoner medlemmar (!) Med medlemmar världen över är Badoo en riktig fullträff. Även 100 000 svenskar har hittills hunnit bli medlemmar i Badoo.

Du hinner knappt ens öppna startsidan förrän du får kontaktförslag baserat på din geografiska plats. Badoo riktar sig även i Sverige framförallt till den lite yngre målgruppen som önskar lära känna nya trevliga människor.Kostnader:
 • Gratis att titta
 • Premiummedlemskap för aktiv kommunikation kostar från ca 15,99 SEK för 100 credits

Kort sammanfattning: Badoo.com

Zoosk.com

Skapa och dela din romantiska resa!

Länk: www.zoosk.com

Totalintryck: 3

Det sociala dejtingnätverket Zoosk är inte direkt någon hemlighet längre. Tvärtom! Här möts unga och ungdomliga singlar upp till 35 år och från överallt; för att flirta, chatta och ha kul.

60 miljoner singlar världen över loggar in på Zoosk, som är en av de största sociala dejtingscommunitys som existerar. Däribland finns sedan starten cirka 270.000 svenska medlemmar online varje dag, och antalet nya registreringar i Sverige ökar stadigt. Medelåldern ligger på knappt 25 för kvinnor och drygt 27 år för män.

2007 startade Zoosk.com som en ren Facebook-applikation. Idag finns det "Zoosker" i 60 länder; sajten är tillgänglig på 20 språk och sammanför världens singlar med varandra - inte bara via internet, utan numera även via den populära iPhone-appen. Och även om det nu är möjligt att använda Zoosk oberoende av Facebook, så föredrar vissa användare ändå förbindelsen mellan Zoosk och Facebook.

Kostnader:
 • 180 mynt = 158 SEK
 • 480 mynt = 316 SEK
 • 1800 mynt = 790 SEK
Detaljanalys av Zoosk.com
Kort sammanfattning: Zoosk.com

RussianCupid

Russian and Eastern European dating

Länk: www.russiancupid.com

Totalintryck: 2

RussianCupid ägs av det australiska företaget Cupid-Media, som förutom sajter för kvinnor från Östeuropa även driver en mängd andra högkvalitativa speciella dejtingsajter (för överviktiga, asiater, ensamstående med barn…).

Majoriteten av de kontaktanonser du finner hos RussianCupid kommer från ryska kvinnor som lever i OSS-länderna, men även från ryskor bosatta på andra platser runt om i världen.

Språket man använder sig av är främst engelska, men RussianCupid erbjuder en (inte helt korrekt) automatisk översättningsservice du kan använda dig av - även för e-post!

Börja med att ta “presentationsturen” på startsidan!

Webbsidan finns tyvärr inte på svenska, men den är tillgänglig på norska.Kostnader:
 • Med Premium-medlemskap kan du kontakta så många kvinnor från Östeuropa du önskar:
 • Guld = från 24,99€
 • Platin = från 29,99€

Kort sammanfattning: RussianCupid

AsianDating

Asiatisk dating og single

Länk: www.asiandating.com

Totalintryck: 2

AsianDating.com är Asiens ledande dejtingsajt och här finner du kontaktannonser från tusentals asiatiska singlar och får via nätverket Cupid också tillgång till totalt 10 miljoner singlar i hela världen. Hos AsianDating.com har du goda chanser att möta din asiatiska drömkvinna! Tyvärr finns den inte på svenska men på finska och engelska.Kostnader:
 • Gratis att skapa en profil och söka på sajten.
 • Att kontakta andra medlemmar kostar från 250 SEK/mån.

Kort sammanfattning: AsianDating

Thai Dejting

Vackra thaitjejer på nätet

Länk: www.thaidejting.se

Totalintryck: 2

ThaiDejt är en sajt från USA, där man inte kan göra något alls utan att först betala. Precis som namnet ThaiDejt antyder, handlar det här främst om att sammanföra asiatiska och skandinaviska singlar med varandra. Om detta verkligen är fallet kunde vi inte ta reda på, eftersom det inte är gratis att titta runt, vilket man normalt kan göra på seriösa dejtingsajter. Därav vårt låga antal stjärnor. Mer kan vi med gott samvete inte tilldela.

Kostnader:
 • 1 månad = 7 USD (~ 60,54 SEK)
 • 3 månader = 12 USD/mån (~ 103,79 SEK)
 • 12 månader = 24 USD/mån (~ 207,58 SEK)

Kort sammanfattning: Thai Dejting
Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Share!
+1
Top