Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Date: 30. mars 2017

Tinder Online: Dejtingtjänsten nu också som webbsida

Snart blir det mycket enklare att använda Tinder, eftersom du inte längre behöver ha tillgång till en smartphone för att använda dejtingtjänsten. Tinder lanserar inom kort browserprogrammet Tinder Online som kan användas på varje dator. Dock i en något begränsad version.

Tinder kommer snart också att finnas som browserprogram. Användare måste då inte längre förlita sig på appen för smartphone eller surfplatta för att "tindra", utan kan även söka dejter från valfri dator.

Denna tjänst kommer att heta Tinder Online. På företagets webbsida har man redan gått ut med information, men med tillägget "coming soon". Det kan alltså ta flera dagar eller veckor tills Tinder Online finns tillgängligt live i Sverige. Men vad man än så länge vet, är att man med webbversionen också måste logga in med sitt Facebook-konto på Tinder och att Tinder Online till att börja med varken kommer att inkludera "Tinder Boost" eller "Tinder Likes" – båda är funktioner som användare måste betala extra för i Appen.

Tinder Online kommer att distrahera folk i arbetet

Företaget vill med Tinder Online enligt egen utsago åstadkomma två saker: För det första vill man ge de användare tillgång till Tinder, som inte har en smartphone med tillräckligt med minne eller prestanda för Tinder-appen. För det andra behöver Tinder-appen tack vare alla bilder mycket datavolym, och en dator har sällan problem med detta eftersom den oftast är ansluten till flatrate och obegränsad användning.

Men i verkligheten handlar det för företaget troligen bara om en sak: Tinder vill nå ut till fler användare, som därmed kommer att använda tjänsten oftare. Och om användarna nu har möjlighet att vid skrivbordet snabbt öppna en webbläsarflik för att logga in på Tinder, utan att behöva plocka upp mobilen ur fickan, så kommer detta sannolikt också att lyckas.

Källa: maclife.de

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top