Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2021

Date: 19. oktober 2016

Par med den här färgen i rummet har mer sex

En ny studie har funnit ett samband mellan färgen på ett pars sovrumsväggar och hur aktivt deras sexliv är.

Färgen på dina väggar har kanske aldrig väckt några känslor i dig innan, men uppenbarligen finns det vissa mönster när det gäller färgen du använder för ditt sovrum.

Enligt en undersökning gjord av Travelodge, som har studerat 2 000 brittiska hem och deras ägares sovrumsvanor, så bör du som är ute efter en god natts sömn måla dina väggar blå, men om du vill ha lite action är det mest sannolikt att få det med karamelltoner.

Par som har karamellfärgade väggar hade tydligen sex tre gånger per vecka, och undersökningen hävdar att det påminner dem om konfektliknande objekt och att detta ger ökad lust.

Enligt studien, hade de som sover i rum målade i rött minst sex, vilket är intressant eftersom det i allmänhet är universalfärgen som förknippas med kärlek.

Travelodge inredningsarkitekt Francis Whitley sa, "Rummets färg påverkar verkligen ditt humör och anger tonen för din livsmiljö."

"Därför är det viktigt att välja en sovrumsinredning som hjälper dig att slappna av och få sova."

"De med blå väggar fick bäst nattsömn, - upp till åtta timmar per natt - medan rum inredda med lila, bruna eller grå väggar var de minst sömngivande."

Studien visade också att bankirer, fastighetsmäklare och ingenjörer är mest sannolika att måla sina rum i en guldton, vilket egentligen är en dålig idé eftersom den färgen sägs framkalla finansiell oro.

Källa: yahoo.com

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top