Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Date: 02. juni 2016

Känner du till de 5 dejtinghemligheterna som ingen talar om?

Nätdejting är populärare än någonsin, och har därmed nästan ersatt det traditionella sättet att dejta. Men förutom alla tips och tricks som länge har cirkulerat runt omkring i världen, finns det uppenbarligen ännu fler hemligheter som du inte bör missa.

Googla din dejt

Alla som sysslar med nätdejting känner till detta fenomen. En kvinna eller man får kontakt med en till synes attraktiv partner som man bara inte kan sluta tänka på, men redan på den första dejten får drömmen en spricka och varje ny detalj skadar fasaden allt mer - så att byggnaden till slut riskerar att kollapsa. I slutändan är man besviken, eftersom dejten i fråga inte var ärlig utan försökte sälja in sig med information som inte överensstämmer med sanningen.

En av de fem dejtinghemligheterna är därför att i förväg, innan första dejten, göra research på Google. Lägg in profilbilden i bildsökningen och se vad som kommer fram. Detsamma gäller för profilnamnet eller det riktiga namnet. Om du upptäcker att din favorit inte längre är den respekterade ingenjör som han utger sig för att vara, utan till exempel arbetar på posten eller i snabbköpskassan, då är naturligtvis trovärdigheten skadad och du bör ställa din chattpartner till svars.

Kan nätdejting göra dig mer självsäker? Ja, absolut!

En annan hemlighet är att inte bara fokusera på den perfekta partnern, även om du sååå gärna vill träffa honom eller henne; eftersom denne sällan existerar om du har alltför stora förväntningar. Ge alltså även andra en chans, som kanske inte passar dig till hundra procent, för man vet ju aldrig om de ändå kan utvecklas till Mr eller Ms Right.

Trots detta kan du bli besviken om en särskild kandidat inte är lika intresserad, eller om kemin helt enkelt inte stämmer. Men det är egentligen inte så tragiskt, när man betänker den tredje hemligheten. Nätdejting kan nämligen också ge dig mer självförtroende. Ja, du hörde rätt! Fina kommentarer på dina bilder, eller en trevlig chatt, kan ge dig mer självförtroende och få dig att känna dig attraktiv och sexig. Och det är väl bara bra, eller hur?

Om du vill ha något, måste du anstränga dig

Om du vill att många ska kontakta dig, är en snygg profilbild inte tillräckligt. Du måste anstränga dig lite också. De fjärde och femte hemligheterna är därför helt logiska och lätta att genomföra. Först gäller det att ta dig tid, för nätdejting betyder faktiskt också en del arbete. Du måste göra din profil spännande och intressant, så att andra användare vill kontakta dig. Fyll därför i hela din profil, även om det betyder att varje liten fråga måste besvaras med information. Nästa steg är att vara aktiv och kontakta andra användare om du vill ha fler meddelanden, eftersom dejting inte fungerar helt på egen hand.

Källa: sat1.de

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top