Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Date: 27. september 2014

Relationer – en hjärtefråga


En enkät som American Heart Association genomfört i samarbete med den stora internationella nätdejtingsajten Match.com avslöjar nya kunskaper om hjärthälsan i en varaktig relation.

Se upp! För männen är det betydligt bättre.

Det dröjer inte länge förrän mannen och kvinnan börjar irritera sig på den andres brister eller små ovanor. Ibland känns frustrationen så stor att det känns som att man nästan ska explodera. Det får de flesta att tänka att de, vid sådan ihållande stress, hellre är singlar än blir sjuka av ilska.
AHA (American Heart Association) och Match.com hade inte bara ett gemensamt intresse för hjärtan utan även för dess hälsa. Deras enkät, i vilken mer än 1 000 respondenter deltog, visade att majoriteten av männen påverkas positivt i en varaktig relation.

Siffrorna talar sitt eget språk

Man skulle kunna tro att ett visst mått av slöhet skulle infinna sig när man väl framgångsrikt har sökt och funnit sig en partner. Såväl mannen som kvinnan behöver inte längre ”göra sig till” för nya dejter eller springa på klubbar sent på helgerna. Nu finns det all anledning att istället njuta av livet i en relation. Men då tror man fel!

Enkäten visade att just män (57 %) i relationer åt sunt minst fem gånger i veckan. Deras singelkollegor presterar lite sämre med bara 45 %. Och återigen är det männen (76 %) som anser att beslutet att leva sunt ger dem ett bättre utgångsläge. Dessutom är även 70 % av männen av åsikten att detta beteende ger ett positivt intryck hos det motsatta könet. Men däremot är det bara 51 % av kvinnorna som vill vara tillsammans med en man som äter sunt.

På jakt efter en partner? – Här presenterar vi de bästa sajterna för singlar

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top