Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Date: 04. november 2014

Ny studie: Kvinnor vill bli dominerade i sexlivet


Människors sexuella fantasier är ett komplext system av tankebilder. En hel del är svårt att genomskåda och väcker frågor.

Sexlivet är mångfasetterat.

I en studie genomförd av forskare vid Quebecs universitet har man försökt ta reda på de populäraste sexfantasierna. Detta har man gjort med hjälp av 1 500 studenter som fick fylla i ett digert frågeformulär. Totalt ställdes 55 frågor gällande sexfantasier och studenterna fick rangordna vilka fantasier som var deras favoriter.
Resultatet var inte enbart spektakulärt, t.ex. angav 92,2 procent av kvinnorna och 88,3 procent av männen att de föredrog romantiska känslor vid sex framför en rent sexuell relation. I gengäld är som tur blir endast 1,8 procent av männen och 1 procent av kvinnorna upphetsade vid tanken på att ha sex med en minderårig.

Kvinnor vill ha den ”starka mannen"

Bland medelvärdena fann forskarna intressanta resultat när det gällde vad kvinnor längtar efter. Det kan hända att dessa värden är delvis formade av dagens öppna samhälle. Dagens moderna kvinna läser t.ex. romaner om SM-knep och diskuterar de snygga huvudpersonerna med väninnorna och utvecklar därigenom helt egna sexfantasier.
Enligt studien tänder 64,6 procent av kvinnorna på att bli dominerade av sin partner under sex. Bland denna grupp är även andelen kvinnor som vill bli fastbundna, piskade eller tvingade till sex relativ hög (30–40 procent).

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top