Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Date: 03. oktober 2013

”Facebook har blivit som ett stort swingersparty”
Åsa Erlandson tar tempen på 'Nätdejting 3.0'

Först var det sunkigt. Att leta ragg bland kontaktannonserna i papperstidningen kändes inte så fräscht. Sedan var det trendigt. Nätdejtandet blev snabb socialt accepterat och varenda kotte har ett konto på någon av de stora dejtingsajterna (antingen för att man är på jakt, eller för att det är roligt att testa). Nu är det överraskande. Främmande människor raggar upp varandra på de mest oväntade ställen på internet. Dejtandet har nått en ny nivå.


Ta till exempel min kompis som satt ensam och uttråkad hemma en lördagskväll och ville spela bridge, världens mest osexiga spel. Frågan var bara med vem. Till sin glädje hittade hon en spelsajt på nätet och blev snabbt uppslukad av att vinna och förlora mot anonyma motspelare som gömde sig bakom sina alias. Plötsligt plingade det in ett personligt meddelande från Bridgekillen–58: ”Heeeej….. Vad gör du ikväll?” SPELAR BRIDGE!!! Skrek min panikslagna kompis rakt ut i rummet och stängde av mitt i given, utan förklaring.

Andra gånger lyckas kontaktförsöken bättre. En äldre dam som blivit Wordfeudberoende tjusades av sin sinnrike motspelare till den milda grad att de stämde träff i verkliga livet. Det visade sig vara en pensionerad professor i lingvistik – och mannen i hennes liv.

Vi har också tjejen som älskade zombiespel. Tyvärr delade ingen av hennes kompisar intresset för att hugga huvudet av levande döda med motorsåg, så räddningen blev okända vänner på nätet. När en av de manliga motspelarna tog kontakt mitt i geggan av död och blod, slog det gnistor direkt: ”Äntligen någon som är som jag!”

Facebook har också seglat upp som ett enda stort swingersparty där gamla ex tar kontakt med sina gamla ex och blir kära på nytt: I en finputsad version av dem själva. Till skillnad från på krogen, kan man inbilla omgivningen att man är både snygg, smart och rolig - tack vare photoshoppade snyggobilder och stulna oneliners.

Bron: aftonbladet.se

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top