Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2021

Date: 28. september 2013

SIFO-undersökning visar att svenskarnas drömpartner kör Volvo

Bilmärket Volvo verkar ligga nära svenskarnas hjärtan. En SIFO-undersökning som gjorts på uppdrag av dejtingsajten Mötesplatsen.se visar vilken bil som svenskarna vill att deras drömpartner ska köra.


Vilken bil kör din drömpartner? På uppdrag av Mötesplatsen.se har SIFO nu besvarat den frågan. I en undersökning där man tillfrågade 1000 personer i åldern 18-65 år framkom att svenskarnas drömpartner kör en Volvo. På andraplats kom märket Audi, tätt efter vinnaren. Allra minst vill svenskarna att drömpartnern ska köra en Renault.

Undersökningen visar att män och kvinnors val av bil åt drömpartnern skiljer sig åt. Kvinnor i alla åldrar är överens om att Volvo är rätt bilmärke för partnern. De flesta män mellan 18-49 år vill hellre att drömpartnern kör en Audi.

Även var i landet man bor har betydelse för vilket bilmärke man föredrar. Svenskar i Stockholm och Sydsverige har svarat att drömpartnern kör en Audi. Boende i Norra Mellansverige sticker ut från mängden och vill istället att drömpartnern kör en BMW. I övriga delar av landet föredrar man att partnern kör en Volvo.

Se hela resultatet från SIFO:s undersökning »

Undersökningen genomfördes av SIFO mellan 13 dec - 19 dec 2011 via en onlinepanel med 1000 respondenter i åldern 18-65 år. För mer information om undersökningen, vänligen kontakta:

Bron: mynewsdesk.com

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top