Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Date: 20. september 2013

Singlarna invarderar Varberg i helgen!

Succé för Mötesplatsen Weekend!  Massor av aktiviteter och intressanta föreläsningar.Nu till helgen samlas över 500 singlar från hela Sverige i Mötesplatsens hemstad Varberg. Det blir en hejdundrande fest kombinerat med massor av happenings, roliga aktiviteter och intressanta föreläsningar!

Mötesplatsen Weekend är en succé redan första året, och tanken är att det skall bli ett årligt återkommande event.

Utöver alla förväntansfulla singlar kommer det även flera intressanta föreläsare. Agneta Sjödin föreläsning om hennes personliga resa och författarskap, är fullsatt med över 200 personer!  Till helgen kommer också Andreas Løes Narum, relationspsykolog från Norge.

Andreas har påbörjat en doktorsgrad på Oslo universitet om ”Individuelle forskjeller og kjærlighet”. Han medverkar också som relationsexpert i NRKs TV program ”Skall vi gifte oss” som kommer att sändas till hösten i Norge, och även som expert i Vetenskapens Värld i SVT nu på måndag som handlar om vetenskap och kärlek!

Helgen kommer att vara fylld med spännande aktiviteter, allt ifrån Ice-Breaker (vår egen form av Speed-dating)  till danskurser med Malin Johansson och Annika Sjöö från Let´s dance,  Off-roadkörning med Magnus Samuelsson (Världens starkaste man) öl- och champagne provningar, havsfiske och yoga m.m, m.m !

Bron: mynewsdesk.com

 

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top