Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2021

Date: 03. oktober 2012

Online dejtingsidor - på Parship.se

Nätdejting har funnits under lång tid och det finns mängder av datingsidor där alla som är singel har chans att träffa någon. Nätdejting innebär att du söker efter en partner på internet och då sker det ofta på en sida som specifikt är till för nätdejtning.

Dejtingsidor på nätet

Dejtingsidor - Har du också hittills förgäves sökt en partner för livet? Då är du inte ensam. Singlar i hela världen är i samma situation som du: man söker en partner, som kompletterar en optimalt. Vårt partnersökande baserar sig på professor Hugo Schmales över 30-åriga erfarenhet.

Dejtingsidorna på internet lovar läka ensamma hjärtan

Vår online partneragenturs kärna - PARSHIP-principen, baserar sig på ett vetenskapligt förfarande och utforskar singlarnas partnerskapsrelavanta fasetteringar, jämför dem med varandra och förelägger därefter individuellt passande partnerförslag. Säkerheten och kvaliteten i denna metod har inte bara bekräftats i talrika tester utan vi har även erhållit kontrollbesiktningens sigill.

Det finns många dejtingsidor därute

Det finns många olika dejtingsidor att välja mellan. Nästan alla intressgrupper finns representerade. Vill du hitta en partner som spelar golf eller åker skidor – inget problem. Är du äldre än 50 år gammal, så finns det seniordejting.

Bron: parship.se

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top