Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

En av våra rekommendationer i kategorin
"test-ytterligare-matchmaking":

Prime-Date.se

Prime-Date.se

Partnersökning för relationer med klass

Länk: www.prime-date.se

Totalintryck: 3

Prime-Date.se i test 2021:

Vårt testresultat för Prime-Date.se :

Vill du veta mer? Då har du tur – här hittar du detaljerad information om Prime-Date.se, som hör till kategorin "Ytterligare sajter med matchmaking på nätet".

Det här är vår sammanfattning om 'Prime-Date.se':

Prime-Date.se är en seriös dejtingsajt som är tänkt att tilltala "singlar med klass". Hittills har över 650.000 singlar registrerat sig på Prime-Date.se. Ovanligt: Ända sedan öppnandet av sajten har det varit fler kvinnor än män anmälda. Sajten har alla viktiga flirtfunktioner, är säker och snyggt utformad.

Är Prime-Date att lita på?

Man måste vara myyyycket försiktig med svaret på denna fråga. Eftersom det också finns en hel del användare som ger positiv feedback om Prime-Date, är det svårt att säga vad som stämmer. Det är sant att vissa användare anklagar Prime-Date för lurendrejeri; de skriver ofta massor med ointressanta e-postmeddelanden till kvinnor och undrar sedan varför de inte får svar. Dessa medlemmar anser sedan att Prime-Date inte är att lita på. Om de har rätt, är svårt att veta. Dejting-Experten.se tror snarare inte att Prime-Date är oseriös.

Avsluta medlemskap på Prime-Date?

Naturligtvis kan du avsluta ditt medlemskap på Prime-Date. För att avsluta medlemskapet på Prime-Date bör man dock observera att detta måste göras skriftligt, annars förnyas medlemskapet automatiskt.

Vad tycker forum som Flashback om Prime-Date?

Även forum som Flashback har insett att Prime-Date.se är utformad för att ge maximal diskretion. Dejtingsajten publicerar inte ens foton eller medlemmarnas fritt skrivna texter utan att de själva vill det. Det finns naturligtvis positiva och negativa åsikter i forum som Flashback. Men då Prime-Date satsar på stor öppenhet och våra tester inte heller har kunnat uppvisa något oseriöst, kan man generellt sett använda Prime-Date utan problem.

Prime-Date.se - Kostnader:

Att skapa en profil och titta runt samt alla funktioner för kvinnor är gratis!

För män:

  • 199,00 SEK för 14 dagar
  • 6 månader = 299,00 SEK/mån
  • 3 månader = 399,00 SEK /mån
  • 1 månad = 499,00 SEK

Sammanfattning

Shortfacts om Prime-Date.se

Partnersökning för relationer med klass

Testresultat:

Prime-Date.sesenaste test i April 2022 gav3

Uttalande av Margareta Lund

Margareta Lund
"Prime-Date är för kosmopolitiska singlar som inte desperat söker en livspartner, utan även är öppna för kortare bekantskaper. Sajten marknadsförs knappt i Sverige, därför är den inte så aktiv här... "
Top