Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

Din fråga:
Är åsikterna om C-Date bra?

C-Date Sverige

C-Date Sverige review

Mitt val för avslappnad dejting

Länk: www.c-date.se

Vårt svar:

Vi har testat och enligt oss är C-date bra och ger god service - det är en bra och seriös portal för erotiska kontakter. Ja! Det finns ingen anledning att säga något som helst dåligt om C-date. Den som söker sexuella äventyr hittar det här.

Är C-date bra för att sajten utlovar garanterad framgång?

Naturligtvis finns det ingen garanti för framgång. Man måste anstränga sig för att det ska ge resultat. Och den man kontaktar måste själv vara intresserad och känna sig berörd. Annars fungerar det inte. Så är det bara, och operatören kan inte rå för om man på en dejt inte fattar tycke för varandra. Det är som i verkliga livet. Den som inte har särskild framgång, snackar kanske illa om sajten - men enligt de flesta är C-date bra.

Enligt många medlemmar är alltså C-date bra?

Ja, absolut! Det är i allmänhet relativt enkelt och lätt att skaffa erotiska kontakter på det här sättet. Och enligt de flesta medlemmar är konceptet hos C-date bra. Många förlänger sitt medlemskap - och bara det är en indikator på tillfredsställda medlemmar. Sajten är dessutom relativt lätt att använda. Där kan du, som utlovat, enkelt hitta erotiska kontakter.

Behöver du mer information om C-date? Ta en titt på våra testsidor. Där kommer du att lära dig mer om hur C-date fungerar, vad är priset för ett medlemskap är, etc.

image

» Visa vårt detaljerad analys av C-Date Sverige !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"C-Date Sverige" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om C-Date Sverige ("Mitt val för avslappnad dejting"):
C-Date.se är en av webbplatserna med den bästa fördelningen av män/kvinnor bland sajterna för casual dating och sexkontakter.
Margareta Lund

Expert

Testresultat:C-Date Sverige senaste test i July 2022 gav
5
Liknande frågor till "Är åsikterna om C-Date bra?":
Top