Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2023

Din fråga:
Är PARSHIP bra?

Parship.se

Parship.se review

Hitta den som passar dig bäst

Länk: www.parship.se

Vårt svar:

Ja, enligt oss är PARSHIP bra!

PARSHIP är en pionjär när det gäller högklassig nätdejting. På sajtens sidor runt omkring i världen rör sig totalt flera miljoner singlar. Om du letar efter en partner för en långsiktig relation och är beredd att investera lite pengar och lite tid i ditt sökande – vilket du faktiskt kan göra hemma och från din egen soffhörna: är PARSHIP bra. Och det är mycket sannolikt att du bland de många medlemmarna finner någon som passar just dig.

Är PARSHIP bra? Är det vad de flesta medlemmarna anser?

PARSHIP har många medlemmar som fortsätter att förnya sitt medlemskap, om de inte har funnit sin drömpartner efter de första veckorna. Så svaret på frågan ”Är PARSHIP bra?” är självklar. Det stora antalet medlemmar är det bästa beviset. Även avtalsvillkoren hos PARSHIP är bra och rättvisa. Men du bör vara uppmärksam på uppsägningstiden; ditt medlemskap med PARSHIP förlängs nämligen automatiskt. Detta är hursomhelst nuförtiden egentligen ganska normalt.

Varför är PARSHIP bra?

Registrering hos PARSHIP är gratis. Fyll i frågorna på personlighetstestet. Du kommer sedan att få flera lämpliga partnerförslag. Detta är också gratis. Men för att kunna flirta aktivt, måste du teckna ett medlemskap - först då kan du verkligen dra nytta av alla fördelar som gör PARSHIP bra. Det är en dejtingportal med stora möjligheter.

Mer info om priser hittar du på våra testsidor!

image

» Visa vårt detaljerad analys av Parship.se !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"Parship.se" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om Parship.se ("Hitta den som passar dig bäst"):
"PARSHIP är den äldsta och mest kända agenturen för kontaktförmedling på nätet - och som naturligtvis kommer med utmärkt anpassade partnerförslag. Mycket bra service och de flesta betalande medlemmarna 2014."
Margareta Lund

Expert

Testresultat:Parship.se senaste test i May 2023 gav
3,5
Liknande frågor till "Är PARSHIP bra?":
Top