Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2023

Din fråga:
match.com priser och vad du får för pengarna

Vårt svar:

match.com är en relativt stor dejtingsajt, som numera är känd över hela Europa. match.com priser är helt klart lite högre än hos andra, likvärdiga dejtingsajter. Men här har du också riktigt goda chanser att hitta din drömpartner. De medlemmar som är registrerade här, har som regel ärliga avsikter och söker främst ett seriöst och långsiktigt förhållande. Falska profiler och spam finns det mycket lite av. Den noggranna granskningen av profiler hos match.com hör verkligen till de bästa på den europeiska marknaden.

Ska man betala match.com priser eller använda gratistjänsterna?

Genom att skapa ett konto hos match.com ådrar du dig inga kostnader. Nästa steg är att skapa en profil. Fortfarande utan att betala match.com priser! Och sedan kan du ta en titt på profilerna, vilket också är gratis! Sökfunktionen kostar ingenting. Dessa tjänster kan du alltså använda dig av hos match.com utan kostnad!

Att skriva meddelanden utan att betala match.com priser – är det möjligt?

Du kan svara på meddelanden som betalande medlemmar skickar dig, men inte ta första steget själv. Så om du vill kontakta en annan medlem måste du registrera dig för ett medlemskap, och betala match.com priser. Helt utan att investera något fungerar det alltså dock inte. Men med ett premium-medlemskap har du verkligen goda chanser att träffa din perfekta match på match.com!

Exakta match.com priser och många andra intressanta detaljer får du veta i vårt test.

image

» Visa vårt detaljerad analys av Match Sverige !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"Match Sverige" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om Match Sverige ("#LoveYourImperfections"):
"Match.com är den mest kända dejtingsajten världen över. Efter lanseringen i Sverige 2001 blev den svenska versionen av Match.com snabbt Sveriges främsta webbplats för nätdejting."
Margareta Lund

Expert

Testresultat:Match Sverige senaste test i May 2023 gav
5
Liknande frågor till "match.com priser och vad du får för pengarna":
Top