Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

Din fråga:
match.com kostnad och vad du får för pengarna

Vårt svar:

match.com kostnad och avgifter: match.com är en relativt stor dejtingsajt, som numera är känd över hela Europa. match.com kostnad är helt klart lite högre än hos andra, likvärdiga dejtingsajter. Men här har du också riktigt goda chanser att hitta din drömpartner. De medlemmar som är registrerade hos match.com, har som regel ärliga avsikter och söker främst ett seriöst och långsiktigt förhållande. Falska profiler och spam finns det knappt ingenting av. Den noggranna granskningen av profiler hör verkligen till de bästa på den europeiska marknaden och är värd match.com kostnad.

Hur du använder sajten utan match.com kostnad

Genom att skapa ett konto hos match.com ådrar du dig inga kostnader. Nästa steg är att skapa en profil. Fortfarande utan match.com kostnad! Och sedan kan du ta en titt på profilerna, vilket också är gratis! Sökfunktionen kostar ingenting. Dessa tjänster kan du alltså använda dig av helt gratis!

Är det möjligt att skicka e-post utan att betala match.com kostnad?

Du kan svara på meddelanden som betalande medlemmar skickar dig, men inte ta första steget själv. Så om du vill kontakta en annan medlem måste du registrera dig för ett medlemskap, och betala match.com kostnad. Så helt gratis är det alltså inte. Men med ett premium-medlemskap har du verkligt goda chanser att träffa din drömpartner på match.com!

Exakta priser och många andra intressanta detaljer får du veta i vår granskning av sajten.

image

» Visa vårt detaljerad analys av Match Sverige !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"Match Sverige" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om Match Sverige ("#LoveYourImperfections"):
"Match.com är den mest kända dejtingsajten världen över. Efter lanseringen i Sverige 2001 blev den svenska versionen av Match.com snabbt Sveriges främsta webbplats för nätdejting."
Margareta Lund

Expert

Testresultat:Match Sverige senaste test i June 2022 gav
5
Liknande frågor till "match.com kostnad och vad du får för pengarna":
Top