Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2021

Din fråga:
Hur kan jag använda Flirtfair gratis?

Vårt svar:

Det är bara att komma igång och testa Flirtfair gratis

För att uttrycka det rakt på sak: ansökan och din egen personliga annons - båda är hos Flirtfair gratis! Omedelbart efter att du har registrerat dig kan du hos Flirtfair gratis hitta andra användare med liknande erotiska intressen. Du kan också använda sökfunktionen helt utan kostnad. Även par kan registrera sig gratis för att flirta och söka kontakter. Flirtfair är alltså ett perfekt ställe för att träffa människor med liknande sexuella preferenser på nätet.

Är det hos Flirtfair gratis att även skicka meddelanden?

Du kan logga in och flirta med andra medlemmar på Flirtfair gratis. Genom speciella sökfunktioner, är det enkelt att hitta lämpliga partners för erotiska äventyr. Men om du sedan vill kontakta dem och skriva ett mail, är inte Flirtfair gratis. Där måste vi tyvärr göra dig besviken. Du måste vara medlem. Tursamt nog, finns det ett prisvärt alternativ till ett vanligt medlemskap: du kan boka ett test-medlemskap! Under en 14-dagars provperiod har du då tillgång till alla funktioner - och det till ett billigt pris! Tyvärr kan man endast boka försöksperioden en gång, i början av medlemskapet.

Är verkligen Flirtfair gratis för kvinnor?

Ja, för kvinnor är Flirtfair gratis! Bara för de som är inriktade på kvinnliga sexpartners kostar det, vilket betyder att också kvinnliga användare som letar efter samma kön, män eller par, måste betala. Om du vill kunna kontakta kvinnor, är ett betalt medlemskap helt enkelt ett måste.

Efter att ha testat sajtens generösa gratistjänster, kan du sedan prova ett test-medlemskap. Men notera uppsägningstiden! För efter att test-medlemskapet upphör, övergår det automatiskt i ett 3-månaders medlemskap om du inte avbryter det i tid. Ta också reda på vad du har för betalningsalternativ. Vi har också samlat viktiga uppgifter för dig på våra testsidor. Det kan löna sig att ta en titt!

image

» Visa vårt detaljerad analys av Flirt-Fair.se !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"Flirt-Fair.se" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om Flirt-Fair.se ("Engångsligg & Sexäventyr"):
"En av de eleganta sajterna för sexkontakter med över 3,5 miljoner medlemmar i hela världen. Tyvärr använder man sig på senare tid av animatörer med avsikten att få män att köpa abonnemang..."
Margareta Lund

Expert

Testresultat:Flirt-Fair.se senaste test i mars 2021 gav
3
Liknande frågor till "Hur kan jag använda Flirtfair gratis?":
Top