Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

En av våra rekommendationer i kategorin
"Ytterligare portaler för sex annonser":

Alt.com

Alt.com

Härskare, Slav, Härskarinna & Dominatrix BDSM Sex Dejting

Länk: www.alt.com

Totalintryck: 3

Alt.com i test 2021:

Vårt testresultat för Alt.com :

Har vi gjort dig nyfiken? Här hittar du mer information om Alt.com, i kategorin "Top sites rencontres bdsm et sites pour fétichistes" som vi har undersökt åt dig.

Det här är vår sammanfattning om 'Alt.com':

ALT.com är den största kontaktportalen för alla ALTernativa former av erotik. Swingers, fetischvänner, BDSM-fans och andra personer med ovanliga sexpreferenser hittar du här. Antalet medlemmar i Sverige ökar stadigt och uppgår för närvarande till cirka 30.000.

När det gäller BDSM är alt.com en välkänd internetadress runt om i världen. Detta är trots allt den största virtuella marknadsplatsen för alla er som gillar ALTernativa typer av sex. Så om du vill leva ut ovanliga sexuella önskningar eller om du redan har upptäckt dina sexuella favoriter - på alt.com hittar du säkert en passande partner.

På sajten finns också en hel del information och råd inom ämnena bondage och sado maso. Det är ju inte alla som redan har haft en sådan upplevelse. Här hittar du alltså mer information.

Chat funktionen underlättar när du är ny på sajten, eftersom du där kan ta kontakt utan att behöva uppge några personliga uppgifter. Med sina över 2,7 medlemsprofiler miljoner är sajten välbesökt och perfekt för dig som är intresserad av BDSM.

Alt.com - Kostnader:

Standad Kontakter kosta:

  • 3 månader = 129,00 SEK/mån
  • 1 månader = 219,00 SEK

Sammanfattning

Shortfacts om Alt.com

Härskare, Slav, Härskarinna & Dominatrix BDSM Sex Dejting

Testresultat:

Alt.comsenaste test i July 2022 gav3

Uttalande av Margareta Lund

Margareta Lund
"Alt.com är en nischportal för dig med lite mer speciella sexuella preferenser. Här väntar både videos och webbkameror. Tyvärr även från proffs ..."
Top