Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2023

En av våra rekommendationer i kategorin
"De bästa dejtingapparna i Sverige":

Zoosk.com-appen

Zoosk.com-appen

Dating thats really works

Länk: www.zoosk.com

Totalintryck: 4

Zoosk.com-appen i test 2021:

Vårt testresultat för Zoosk-appen :

Här hittar du all information som talar för eller emot Zoosk.com, som vi räknar till kategorin "De bästa dejtingapparna i sverige".

Detta tycker vi sammanfattningsvis om 'Zoosk-appen':

Zoosk är efter Badoo den näst största sociala dejtingsajten i världen. Sajten har mer än 25 miljoner aktuella medlemmar och över 150.000 nya svenskar registrerar sig varje år.
14 miljoner fans på Facebook & Twittertalar sitt tydliga språk...


Zoosk-appen (för iPhone och Android) är välgjord i alla avseenden: med den nya tjusiga utformningen efter nylanseringen har 80.000 av 120.000 användare gett appen 5 stjärnor på Google-Play-Store - vad mer kan man begära? Sedan slutet av 2012 finns Zoosk-appen nu äntligen också på svenska och inte bara på engelska.

Zoosk-appen är avsedd för Zooskare som har skapat en profil på webbplatsen och sedan använder appen som ett tillägg till denna. För det kostar - naturligtvis – ingenting att ladda ner och använda Zoosk-appen.

Vi tar en titt på Zoosk-appen

Du som ännu inte har skaffat ett premiumkonto hos Zoosk och ändå vill ta en titt på Zoosk-appen kan förstås göra detta gratis. Även här gäller tipset att först skapa ett konto på webbplatsen (det är även enklast att uppgradera till premium där).

Gratisfunktioner på Zoosk-appen

Med flirtappen kan du till exempel få en försmak på karusellen - de klassiska fotoförslagen med texten: "Vill du träffa henne/honom?". Svaren kan vara "ja", "nja" eller "nej". Du måste därmed också uppge lite information i din egen profil och ladda upp några bilder.

Mer information hittar du i vårt stora detaljerade test Bakgrundsinformation om Zoosk-appen - med användartips

Zoosk-appens karusell

Alternativ till fotouppladdningen på Zoosk-appen: du besvarar frågor, som exempelvis: " Tar du alltid det första steget på en dejt?" Ju fler frågor som besvaras, desto fler profiler får du titta på och bedöma i karusellen. Och ju fler profiler du betygsätter med "ja", desto fler mynt kan du intjäna på din ja-röstning. Dessa mynt kan du sedan återanvända, till exempel genom att skicka en virtuell present till en trevlig kontakt...

Vad vi gillar med Zoosk-appen

Den är definitivt enkel att använda och allt är översiktligt. Menyn är tydlig, och via ikonen för inställningar (till vänster) har du tillgång till samtliga funktioner. Förutom mynten som du kan intjäna, är det även möjligt att utan kostnad titta runt och skaffa sig en uppfattning om den stiliga interiören, funktionerna och de andra medlemmarna som använder Zoosk och appen.

Zoosk.com-appen - Kostnader:

  • Att titta runt är gratis
  • Att skriva och läsa meddelanden kostar 29,99 € per månad
  • Själva appen är gratis.

Sammanfattning

Shortfacts om Zoosk.com-appen

Dating thats really works

Testresultat:

Zoosk.com-appensenaste test i May 2023 gav4

Uttalande av Margareta Lund

Margareta Lund
En av de positiva sakerna med Zoosk är dess användbara och enkla integrering med sociala nätverk som Facebook, MySpace, Bebo och Hi5.
Top