Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2023

En av våra rekommendationer i kategorin
"De bästa dejtingapparna i Sverige":

Victoria Milan-appen

Victoria Milan-appen

Gör livet levande - ha en affär

Länk: www.victoriamilan.com

Totalintryck: 4

Victoria Milan-appen i test 2021:

Det här är vår sammanfattning om 'Victoria Milan-appen':

VictoriaMilan.se är en professionell sajt för snedsprång; för män och kvinnor som söker ett erotiskt äventyr. Med 100 % diskretion kan singlar och icke-singlar här söka en partner för en het dejt, utan rädsla för att de egna uppgifterna kommer att hamna i fel händer. En mycket bra utformad sajt, som vi bara kan rekommendera.

Vår erfarenhet av Victoria Milan-appen

Ärligt talat: vi har hittills inte sett någon otrohetsportal som är lika genomtänkt! Till exempel när det gäller "foto":

  • Du får en rad råd i "Hur laddar jag upp ett anonymt, men ändå verkligt informativt foto?"
  • Du kan sedan använda ett verktyg som gör en del av dina foton mjölkiga eller "klipper bort" delar.
  • Och därefter bestämma vem som kan se vilka bilder på dig.

Betalningsprocessen på Victoria Milan app har noga utformats så att ditt kontoutdrag bara visar något helt oskyldigt. Du kan också använda "panik"-funktionen, till exempel om din livspartner (eller chef) kommer in i rummet: Ett klick och du är på en helt oskyldig sajt ...

Den direkta konkurrenten AshleyMadison.com bör verkligen ta en titt på hur användarvänlig och genomtänkt sajten är, det råder det ingen tvekan om!

Men: Vid din registrering på VictoriaMilan.se måste du fylla i en rad obligatoriska fält som hårväxt i ansiktet, piercing, tatuering, utbildning, sexbehov, om du har ett hemligt kärleksnäste ... Även om detta är bra för att få lämpliga kontaktförslag så kommer de flesta, enligt vår erfarenhet, ändå bara att titta på bilderna och inget mer. ;-)

Sammanfattningsvis kan man säga att våra VictoriaMilan-erfarenheter är mycket bra. Nu måste operatören bara slå på den stora reklamtrumman, så att även snedsprångssugna utanför storstäderna hittar hit ...

Vad skrivs i forum som Flashback om Victoria Milan-appen?

Forum som Flashback lyfter å ena sidan fram VictoriaMilan app för de mångsidiga kontaktfunktionerna, men säger också att antalet medlemmar inte är särskilt högt. Flashback eller andra portaler där man ger omdömen har ibland nackdelen att åsikterna oftast är negativa. Om någon är besviken, skriver han gärna och utförligt sina åsikter i forum som Flashback. De tusentals andra nöjda användarna kommer förmodligen knappast att uttrycka sina åsikter offentligt ..

Victoria Milan-appen - Kostnader:

För män:
  • 12 månader = 199,00 SEK/mån
  •   6 månader = 219,00 SEK/mån
  •   3 månader = 299,00 SEK/mån
  •   1 månad = 399,00 SEK
Gratis för kvinnor!

Sammanfattning

Shortfacts om Victoria Milan-appen

Gör livet levande - ha en affär

Testresultat:

Victoria Milan-appensenaste test i November 2023 gav4

Uttalande av Margareta Lund

Margareta Lund
"Victoria Milan, den norska marknadsledaren för otrohet på webben, finns nu även tillgänglig i Sverige. Vi anser att portalen tekniskt sett är nästintill perfekt, men medlemsantalet kunde naturligtvis vara högre."
Top