Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

En av våra rekommendationer i kategorin
"De bästa dejtingapparna i Sverige":

Parship-appen

Parship-appen

Hitta den som passar dig bäst

Länk: www.parship.se

Totalintryck: 4,5

Parship-appen i test 2021:

Denna veteran inom kontaktförmedling online har lyckats komprimera sitt vetenskapliga koncept och göra det tillgängligt för sina användare även när de är på resande fot. Det betyder att du kan fortsätta att se dina kontaktförslag och skriva meddelanden i en slimmad version. Ändå säger vi:

Denna marknadsledande dejtingportal är även kul på mobilen - men registreringen och personlighetstestet bör du göra på din dator!

Den med över 200 000 svenska medlemmar dominerande portalen i fråga om "livspartner-sökning" har ett nästan helt balanserat man/kvinna-förhållande (48 % / 52 %) och marknadsför sig stolt med en akademikerkvot på 50 %.

Detta bör du veta om Parship appen…

Parship appen (iOS och Android) är verkligen lyckad och ett idealiskt tidsfördriv för resor. Vi kan garantera en hög underhållningsfaktor!

Båda programmen har mycket bra betyg i AppStore, bara då och då sker enstaka kraschar i Parship appen, men det kan ibland vara så med mobilapparna från nästan alla leverantörer... PARSHIP åtgärdar dock felen ganska snabbt.

Oavsett om du är på bussen, på jobbet eller kopplar av hemma i soffan - med PARSHIP appen för din smartphone kan du flirta överallt. PARSHIP har övertygat relevanta testmedier i flera år. Vårt tips: Du bör ändå göra personlighetstestet på din dator. Det är betydligt trevligare...

Parship-appen - Kostnader:

  • Du kan prova PARSHIP.de gratis - inklusive göra personlighetstestet och få lämpliga kontaktförslag.
  • För att kunna kommunicera betalar du 2394,00 SEK för 6 månader (399,00/mån).
  • Längre medlemskap är billigare.
  • Själva PARSHIP-appen är helt gratis.

Sammanfattning

Shortfacts om Parship-appen

Hitta den som passar dig bäst

Testresultat:

Parship-appensenaste test i June 2022 gav4,5

Uttalande av Margareta Lund

Margareta Lund
"PARSHIP är den äldsta och mest kända agenturen för kontaktförmedling på nätet - och som naturligtvis kommer med utmärkt anpassade partnerförslag. Mycket bra service och de flesta betalande medlemmarna 2014."
Top