Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

En av våra rekommendationer i kategorin
"Speciella dejtingsajter":

Singles50

Singles50

Den exklusiva dejtingsidan för mogna singlar

Länk: www.singles50.se

Totalintryck: 4

Singles50 i test 2021:

Du har troligen hört talas om senior dating och det går inte att ignorera denna trend. Dagens 50plus-singlar vill inte söka en partner efter gammaldags metoder, de vill också använda sig av internet! Singles50.se är ett nytt dejtingalternativ på marknaden. Med idag ca 45 000 användare i Sverige verkar den här sajten vara väldigt populär. Självklart väntade vi inte länge innan vi tog oss en ordentlig titt på sajten:

Singles50 test: Det här har vi upptäckt.

Sajten riktar sig särskilt till seniorer som söker ett nytt och seröst partnerskap. Därför måste varje medlem gå igenom ett personlighetstest i samband med registreringen. Detta består av 34 frågor, som förutom din personlighet också handlar om dina önskemål hos en eventuell partner.

Ta dig därför 15 minuter och svara samvetsgrant på frågorna. Ange sedan dina nyckeldata, exempelvis längd, vikt, hår- och ögonfärg, och sedan kommer du in på det inre medlemsområdet. Här hittar du dina första kontaktförslag som baseras på din information.

Vad vi naturligtvis inte vill glömma att informera om i vårt test, är extrafunktionerna som Singles50 har att erbjuda. Vid varje profilfoto hos dina kontaktförslag, syns ett värde som visar hur mycket era egenskaper överensstämmer med varandra. Ju högre detta är, desto bättre matchning. Om även resten av profilen uppfyller dina önskemål, kan du skicka en första "icebreaker" i form av ett gratis meddelande. Denna lilla fördel har alla medlemmar. Nackdel: Du kan inte läsa svaret om du inte är premiummedlem.

Vad kan man säga om priset på Singles50?

Som redan nämnts kan du skicka ett första meddelande gratis. Personlighetstestet, att se dina kontaktförslag och att skapa en egen profil hör alla till gratistjänsterna på Singles50.se. Om du vill se vem som har tittat på din profil och aktivt kunna kontakta andra medlemmar, så måste du välja ett premiummedlemskap. Priset för detta ligger på en medelhög till hög nivå.

Singles50 - Kostnader:

  • 12 månader = 199 SEK/månad
  • 6 månader = 319 SEK/månad
  • 3 månader = 479 SEK/månad
Top