Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2019

En av våra rekommendationer i kategorin
"Otrohetssajter":

Lisa18.se

Lisa18.se

Njut. Äkta. Erotiska äventyr

Länk: www.lisa18.se

Totalintryck: 4

Lisa18.se i test 2018:

Vår recension av Lisa18

Lisa18 riktar sig i första hand till en något yngre publik än C-Date och det märks redan på designen: den är helt klart mer lekfull och man har satsat på en fräsch, fräck utformning.

 Har du lust på sex utan krav?
Då är Lisa18 helt rätt för dig

Ålder och bakgrund på Lisa18.se - medlemmarna

Lisa18 är en internationell plattform; tjänsten finns tillgänglig i 36 länder och har cirka 12,7 miljoner registrerade användare. Således uppnår Lisa18 ett högt medlemsantal även hos oss. Omkring 150.000 profiler har hittills registrerat sig i Sverige.

Här hittar du en rad kärlekstörstande användare. Medlemmarna på Lisa18 är yngre än hos den marknadsledande systersajten C-Date. Majoriteten av medlemmarna, det vill säga cirka 70 %, är i en fast relation och söker en okomplicerad otrohetsaffär eller ett snedsprång.

Profilen på Lisa18.se

Easy tricks to avoid every Tinder App risk

Lisa18.se i test

Till skillnad från på vissa andra portaler behöver du på Lisa18 inte klicka dig igenom ändlösa fotogallerier, utan får kontaktförslag. De är exakt anpassade efter dina önskemål. Detta är ett betydligt mer diskret sätt att söka erotiska äventyr, särskilt för kvinnor.

Kvinnorna på Lisa18

Tack vare kontaktförslagen terroriseras inte kvinnor av massor av e-postförfrågningar, utan har istället möjlighet att ta sig tid att gå igenom förslagen. Lisa18 gör därmed även män en tjänst med denna metod, för hur frustrerande är det inte att behöva skriva mängder av e-postmeddelanden för att slutligen hitta en partner för ett erotiskt äventyr.

Lisa18 - inloggningen

Inloggningen och registreringen på Lisa18 har operatörerna gjort ganska kort och okomplicerad. I det första steget anger du de viktigaste punkterna för en potentiell erotisk lekkamrat. Därefter svarar du på ett antal frågor om dina preferenser och bestämmer din erotiktyp. Vare sig du söker gruppsex eller en trekant, så kommer du definitivt att kunna uppfylla dina önskemål på Lisa18.

Easy tricks to avoid every Tinder App risk
6 enkla steg, så är du med i leken på Lisa18

Bekräfta din e-postadress och sedan kan spelet börja! Men innan du ger dig in i leken: glöm inte att ladda upp ett foto på dig själv. För du skulle väl själv inte bli upptänd av en profil utan bild? Nej, särskilt vid sexträffar handlar mycket om det första intrycket. Mer information kan man ju sedan utbyta via personliga meddelanden.

Hur skiljer sig Lisa18 och C-Date?

Varför har C-Date en mindre systersajt? Vilka fördelar ger det mig som användare?

Lisa18 och C-Date har olika databaser med medlemmar, som i liten utsträckning överlappar varandra. För dig som användare ger detta i slutändan fördelar. Som medlem på Lisa18 får du då och då även kontaktförslag från databasen på C-Date - under förutsättning att de passar dina önskemål.

Lisa18 riktar sig till yngre erotikvänner som kanske ännu inte är så säkra på om bondage-lekar är "så heta" för dem. Vi testade båda portalerna med nästan identiska profiler och fick olika förslag på snedsprång och otrohetsaffärer.

Bildligt talat: Vid ett infall av lust vid lunchtid får Hans, som vill ha sex i Göteborg, ett förslag på en matchande Lady i omgivningen. Även om inte båda har uppgett "bondage" i sina profiler.

Lisa18 föreslår också Hans, eftersom han har angett "bondage" som preferens i sin profil, en kvinna med samma bondage-preferens även om hon inte bor precis runt hörnet.

Är mina foton säkra på Lisa18?

Nja, i sitt dokument om dataskydd hänvisar Lisa18 till följande:

"Kunden instämmer till att uppgifter om dennes profil även (...) får publiceras i tryckta medier (tidningar, tidskrifter, etc.), i syfte att på detta sätt öka intresset för den respektive profilen. (...) All information och alla bilder får användas i reklamsyfte av oss och våra förbundna partners, via kommunikationsmedel såsom internet, e-post, radio, TV, press, etc. för att öka kundens kontaktmöjligheter."

Många operatörer har en sådan klausul i de finstilta Användarvillkoren. Därför bör du helst inte ladda upp topless-bilder på dig själv. ;-) Ibland lönar det sig att ta en titt på Användarvillkoren.

På Lisa18 hittar du också följande avsnitt i Användarvillkoren:

"Kunden samtycker till att följa Användarvillkoren på Lisa18 för att skydda andra kunder. Användaren är förbjuden att använda tjänsten på Lisa18 för otillbörliga ändamål. Detta omfattar i synnerhet, men inte uteslutande, att det inte är tillåtet för kunden att:
 • ladda upp material som strider mot människovärdet/de mänskliga rättigheterna och/eller andra kunders allmänna rätt till privatliv, eller ladda upp på annat sätt olagligt material i kundens profil eller att sprida detta via tjänsten på Lisa18 (speciellt inte nedsättande, kränkande, pornografiskt material)
 • kontakta kunder på Lisa18 med bedräglig avsikt 
 • belästa andra kunder på något sätt, eller trakassera någon på oönskat sätt."


Detta är till för din säkerhet och som skydd mot obehagliga händelser.

Lisa18: “Ingen svarar på mina meddelanden“

I de flesta fall är det män som klagar över för få svar. Men då måste vi tyvärr infoga, att så fungerar det tyvärr inom nätdejting.

95 % av alla inledande kontakter utgår från män. Och om en man skickar 10 meddelanden, då får han i bästa fall 1 svar.

Som jämförelse: När en kvinna skriver 10 meddelanden, får hon åtminstone 9 svar. Men låt inte detta avskräcka dig! På baren eller puben kan du råka ut för samma sak.

Lisa18 Kostnader

Ja, Lisa18 kostar lite, men låt oss vara pragmatiska: om du loggar in på en casual dating-sajt som är helt gratis, då konkurrerar du med hundratals män som alla jagar en kvinna. Speciellt eftersom sådana portaler svämmas över av både falska konton och män, medan det bara finns ett litet antal kvinnor.

Priserna på Lisa18 ligger inom mellanpris-segmentet. Som premium-medlem kan du bland annat:

 • skriva meddelanden
 • se hela profiler
 • se det kompletta erotiska fotogalleriet
 • spara kontakter
 • ha permanent tillgång till kontakter/meddelanden

Lisa18.se - Gratis:

För kvinnor är Lisa18.se gratis!

 • Män kan registrera sig gratis och också få kontaktförslag utan kostnad.

Lisa18.se - Kostnader:

Att titta på profiler i all sin glans och skriva ett obegränsat antal meddelanden kostar för män:

 • 12 månader = 349,00 SEK/mån
 •   6 månader = 449,00 SEK/mån
 •   3 månader = 649,00 SEK/mån
Top