Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

En av våra rekommendationer i kategorin
"Kontaktsidor med potential":

Badoo Sverige

Badoo Sverige

Träffa folk i närheten

Länk: www.badoo.com

Totalintryck: 3

Badoo Sverige i test 2021:

Vårt testresultat för Badoo.com :

Har vi gjort dig nyfiken? Här hittar du mer information om Badoo.com, i kategorin "Fler bra portaler med kontaktannonser" som vi har undersökt åt dig.

Det här är vår sammanfattning om 'Badoo.com':

Badoo.com känner nog de flesta till. Den har trots allt mer än 165 miljoner registrerade användare. Den ungdomliga och hippa dejtingsajten för flirt och kontakt är mycket populär. Vad det hela handlar om, kan vi förstås berätta.

Hur bra är egentligen Badoo dejting? 

Med Badoo dejting menar man de olika funktionerna på globalt framgångsrika Badoo.com. År 2006 grundades sajten av den ryske affärsmannen Andrej Andrejev och har sedan dess växt i stadig takt. Badoo dejting är så populär, eftersom de grundläggande funktionerna är gratis och du bara måste betala för tilläggstjänster. Dessa tjänster kan till exempel bestå i att få en bättre placering i sökresultaten hos andra singlar på badoo dejting.

Så kan du logga in på Badoo.com

Att logga in på Badoo.com är okomplicerat och enkelt. Du behöver bara gå in på hemsidan och ange att du vill bli medlem - sedan är processen i gång. Du kan logga in på badoo.com utan att behöva svara på frågor eller uppge personlig information - förutom naturligtvis din e-postadress. Därefter kan du börja flirta omedelbart. Så att logga in på Badoo.com är definitivt ingen svårighet.

Badoo.com Sverige

Badoo.com Sverige är bara en del av ett mycket stort nätverk. Du kan också bli medlem på Badoo.com i t.ex. Frankrike, Tyskland och Spanien. I Sverige beräknas antalet medlemmar uppgå till över 1 miljon. Så Badoo.com Sverige håller på att befästa sig i mittfältet. Det finns länder där Badoo är mer populärt, men också andra där det inte är det.

Badoo App

En orsak till Badoos stora popularitet är sajtens Badoo app. Denna kan du ladda ner och börja använda var du än är. Med denna välprogrammerade Badoo app har miljontals användare världen runt mycket glädje. Och den ökar naturligtvis möjligheten till en trevlig flirt betydligt.

Badoo Sverige - Kostnader:

  • För att kunna flirta aktivt och svara på kontaktannonser måste du köpa ett abonnemang
  • 100 Krediter = 15,99 SEK
  • 550 Krediter = 79,99 SEK
  • 1205 Krediter = 159,99 SEK
  • 2750 Krediter = 335,00 SEK
Top