Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2021

Din fråga:
Vad är egentligen Zoosk scam?

Zoosk.com

Zoosk.com review

Skapa och dela din romantiska resa!

Länk: www.zoosk.com

Vårt svar:

Zoosk scam

Svenskarna är naturligtvis också med här, eftersom Zoosk.com utan tvekan är en av de mest populära och trendiga sociala dejtingnätverken i världen – ja, kanske t.o.m. det populäraste. Idag är mer än 60 miljoner singlar i hela världen registrerade och med i leken! På Zoosk Sverige och även i resten av världen kallar sig de entusiastiska medlemmarna för "Zoosker" – och om inte det är hängivenhet, så säg!

Tyvärr finns det på Zoosk dating också relativt många förfalskningar och fake-profiler – t.ex. nigerianer som låtsas vara engelska affärsmän och lovar dig all sin kärlek, för att de ska få dig att övervisa pengar... Zoosk scam är i nuläget tyvärr ett olöst problem. Men om du redan innan är medveten om att det kan förekomma olika former av Zoosk scam, då finns det inget som hindrar en lättsam och trevlig flirt. Och vem vet, du kanske träffar din stora kärlek... då kan du sedan glömma allt som har med Zoosk scam, Zoosk dating, Zoosk app och partnersökande att göra! ;-)

image

» Visa vårt detaljerad analys av Zoosk.com !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"Zoosk.com" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om Zoosk.com ("Skapa och dela din romantiska resa!"):
En av de positiva sakerna med Zoosk är dess användbara och enkla integrering med sociala nätverk som Facebook, MySpace, Bebo och Hi5.
Margareta Lund

Expert

Testresultat:Zoosk.com senaste test i december 2020 gav
3
Liknande frågor till "Vad är egentligen Zoosk scam?":
Top