Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2019

Din fråga:
Var kan jag hitta en review om Elitsinglar?

ElitSinglar.se

ElitSinglar.se review

ELITSINGLAR betyder seriös dejting

Länk: www.elitsinglar.se

Vårt svar:

Så många dejtingsajter, så lite tid. Det är självklart att du vill göra lite research och gärna läsa en review om en dejtingsajt innan du anmäler dig. Särskilt för att se till att du registrerar dig på den som passar just dig bäst. Och vilket är då det bästa sättet att skaffa sig information om en dejtingsajt? Att registrera dig och använda den. Det näst bästa sättet? Att läsa en review (eller flera) från någon som har testat sajten. Men var hittar du dessa omdömen? Här har du några möjligheter.

Om Elitsinglar Sverige

Elitsinglar är en förstklassig agentur för nätdejting med fokus på välutbildade och framgångsrika singlar som söker andra akademiker för att bygga upp en varaktig relation. Utanför Sverige är Elitsinglar känt som eDarling, portalen som idag har över 30 miljoner registrerade användare och är Europas största nätdejtingagentur.

Webbplatsen har en tydlig struktur och en mycket elegant design, i enlighet med den utmärkta service de erbjuder.

Elitsinglar.se review

Google är vanligtvis en bra plats för att hitta en review från någon annan användare. Men eftersom Elitsinglar är en relativt ny dejtingsajt i Sverige, hittar du just nu inte mycket information om sajten. Och när du efter en tid börjar upptäcka en och annan review, måste du ta hänsyn till det faktum att det oftast är olyckliga användare som klagar genom att skriva dåliga omdömen. Nöjda och framgångsrika medlemmar däremot, brukar inte tycka det är nödvändigt att skriva om sina goda erfarenheter. Det belyser verkligen obalansen mellan positiva och negativa recensioner för dejtingsajter i allmänhet.

Kom ihåg att dejtingsajter fungerar precis som allt annat, du måste först prova dem för att se om du gillar dem och om de fungerar för just dig. Lyckligtvis kan du oftast testa dem gratis under en bestämd tidsperiod.

Här nedan hittar du en länk till vår fullständiga review om ElitSinglar.se.

image

» Visa vårt detaljerad analys av ElitSinglar.se !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"ElitSinglar.se" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om ElitSinglar.se ("ELITSINGLAR betyder seriös dejting"):
"Elitsinglar är den andra portalen från eDarling. I vårt test fick vi där helt olika kontaktförslag, men det var också mycket trevligt. :-) "
Margareta Lund

Expert

Testresultat:ElitSinglar.se senaste test i maj 2019 gav
5
Top