Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2020

Din fråga:
Vilken eDarling kostnad bör jag räkna med?

Vårt svar:

eDarling är en av de nyaste dejtingsajterna. Men även om eDarling inte har existerat så länge, så är sajten mycket framgångsrik och absolut inte oseriös. Grundarna har tidigare arbetat för andra dejtingsajter och dessa erfarenheter har nu kommit eDarling till godo.

Den som verkligen söker en partner för ett långsiktigt partnerskap ska inte tveka att betala eDarling kostnad, vilket är ett rimligt belopp. Det finns mycket få falska profiler och spam på eDarling. Den som loggar in här, har mycket bra utsikter att hitta en lämplig partner för en seriös relation- inte minst på grund av det stora medlemsantalet!

Kan jag först ta en titt, innan jag måste betala eDarling kostnad?

Det är klart! Här gäller samma som på många andra sajter, där du kan registrera dig helt utan eDarling kostnad och få en första överblick. eDarling kostnad måste du inte betala förrän du själv vill börja flirta och skriva meddelanden till andra medlemmar.

Prissättning hos eDarling

eDarling kostnad varierar: avgiften baseras på hur långt abonnemang du tecknar. Ju längre kontrakt, desto mindre kronor betalar du varje månad. Ett kortare medlemskap blir dyrare. Ta en titt på våra sidor med detaljerade tester.

Totalt sett är eDarling en framgångsrik dejtingsajt som erbjuder relativt många tjänster till ett relativt lågt pris. Mycket (e) Darling – för lite pengar!

image

» Visa vårt detaljerad analys av eDarling.se !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"eDarling.se" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om eDarling.se ("För ett liv tillsammans"):
"eDarling hör till de 3 bästa sajterna för kontaktförmedling på nätet i Sverige och erbjuder en utmärkt interaktiv hjälp för din partnersökning ("guidad kontaktprocess"). Mindre elitistisk än PARSHIP och Elitsinglar.se"
Margareta Lund

Expert

Testresultat:eDarling.se senaste test i augusti 2020 gav
3,5
Liknande frågor till "Vilken eDarling kostnad bör jag räkna med?":
Top