Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2021

Din fråga:
be2 kostnad – hur hög är den?

Be2 Sverige

Be2 Sverige review

För singlar som söker något mer än dejting

Länk: Be2.se

Vårt svar:

Kontaktförmedlingen och dejtingsajten be2 hjälper dig att hitta en partner. Sajten är mycket seriös och finns representerad över hela världen. Medlemmarna hos be2 kommer från alla samhällsklasser, men lutar åt välbärgade singlar och premium-medlemmarna här har som regel en inkomstnivå över genomsnittet och har inget emot att betala be2 kostnad.

Vilken be2 kostnad bör jag räkna med?

Den höga inkomstnivån avspeglas också i be2 kostnad för medlemskap; även om man naturligtvis kan diskutera om avgifterna har anpassat sig till medlemmarna eller vice versa ... Men ett är säkert: Om du använder be2:s premiumtjänster, måste du naturligtvis betala för det.

Kan jag använda tjänsterna – utan be2 kostnad?

Ja, det är möjligt. Du betalar till att börja med inget alls, om du inte vill, men kan trots det använda många gratistjänster utan be2 kostnad, som registrering och att fylla i frågeformuläret. Samtidigt kan du också göra ett kort personlighetstest. Även att titta på andra medlemmars profiler, och sända och ta emot kontaktförfrågningar, kan du göra utan be2 kostnad.

Och när måste man börja betala be2 kostnad?

be2 kostnad uppstår varje gång du använder en premiumtjänst. Om du vill skriva till andra medlemmar, måste du betala, och kan sedan läsa och skriva personliga meddelanden, utväxla foton med dina kontakter, läsa personliga förfrågningar från andra medlemmar och svara på kontaktförsök.

be2 kostnad beror på längden av din avtalsperiod. Om du väljer en kort medlemstid, då betalar du ett högre pris per månad än om du vill binda dig för en längre tid. Den lägsta avgiften per månad får du för ett 12-månaders medlemskap.

Mer information och exakt be2 kostnad finns på vår hemsida, tillsammans med testresultaten. Se till att du får svar på det du undrar över – och börja sedan flirta!

image

» Visa vårt detaljerad analys av Be2 Sverige !

     Antal aktiva användare, åldersstruktur, kostnader, ...

"Be2 Sverige" och vår testresultat
Det är vad vi tycker om Be2 Sverige ("För singlar som söker något mer än dejting"):
"Be2 erbjuder kontaktförmedling på nätet och har det största antalet medlemmar i världen inom sitt gebit - med över 30 miljoner registreringar! Synd: I Sverige marknadsförs Be2 nästan inte alls, därför tillkommer knappt några nya medlemmar."
Margareta Lund

Expert

Testresultat:Be2 Sverige senaste test i maj 2021 gav
4
Liknande frågor till "Kan jag använda be2 gratis?":
Top