Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2022

En av våra rekommendationer i kategorin
"Ytterligare portaler för sex annonser":

BeNaughty.com

BeNaughty.com

Länk: www.benaughty.com

Totalintryck: 3

BeNaughty.com i test 2021:

BeNaughty i Sverige: Hur fungerar det?

BeNaughty.com har över 110.000 medlemmar i Sverige och över 30.000 användare ansluter sig varje vecka, varav de flesta är koncentrerade till stadsområden. Även om sajten har ett standardutseende, är den full av funktioner som hjälper dig att komma i kontakt med andra singlar och börja chatta. Fyll i din profil fullständigt när du loggar in och se till att ladda upp en bild också (då får du fler meddelanden).

Sajten är anpassad för stationära skärmar, men det finns både iOS- och Android-appar tillgängliga för singlar som vill använda BeNaughty när de är på språng. Om du inte har lust att använda en, kan du bara byta till mobilsajten.

Vilka typer av singlar använder BeNaughty.com?

En av de bästa sakerna med BeNaughty är att det finns få personer här som tar dejtingen särskilt allvarligt. Det betyder att majoriteten av män och kvinnor som du träffar är ute efter att ha kul, flirta och lite avslappnad dejting. Medlemmarna tenderar också att vara ganska unga; medelåldern för både män och kvinnor på BeNaughty.com är mellan 25-34.

Kan jag använda BeNaughty gratis?

Du kan registrera dig och skapa en profil gratis, samt ladda upp några bilder (vilket absolut rekommenderas). Du kan också ta kontakt genom att skicka blinkningar till andra medlemmar. Män som vill fortsätta och skicka meddelanden måste betala för ett abonnemang, men kvinnliga medlemmar kan använda alla funktioner gratis - inklusive skriva meddelanden.

BeNaughty.com - Kostnader:

  • 12 månader = 34,00€/mån
  • 6 månader = 43,00€/mån
  • 3 månader = 34,00€/mån
Våra vinnare:

C-Date Sverige
3

Adultfriendfinder.com
3

Relaterad information:

För ett första intryck av de främsta portalerna för sexkontakter:

Översikt över de bästa portalerna för sexkontakter:

Top