Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2017

logo-gay-dating-sajter

Vi har testat:
Gay dating sajter i Sverige


Gayscenen började använda webben mycket tidigare än heterosexuella, för att lära känna andra singlar och dejta.

Vi har hittar massor av gay dating sajter - för många för att räkna upp alla här... Därför har vi begränsat oss till verkliga "dejtingportaler" där du kan lära känna andra homosexuella/lesbiska och arrangera dejter.

De stora dejtingsajterna för homosexuella övertygar med sin avancerade teknik och sina extremt fördomsfria användare, medan bara några av de lesbiska dejtingsajterna förtjänar omdömet "bra".

Så, varför inte ta en titt på de gay dating sajter som presenteras här nedan och ge någon av dem en chans? Det är enkelt, tar inte mycket av din tid och du har inget att förlora...

Tips för gay dating sajter:

Bredare radiesökning!
Eftersom gay dating sajter inte har lika många medlemmar som vanliga dejtingsajter, råder vi dig att inte begränsa sökandet till endast ditt område.

Designen är mindre viktig!
Många operatörer som erbjuder gay dating är inte professionella programmerare, vilket kan påverka sajtens utseende. Men låt dig inte avskräckas av designen; innehållet är det viktiga och det har man oftast lagt ner mycket tid på.

Gay dating sajter:

Dating sajter för killar som söker killar och snygga tjejer som söker tjejer

Gay-PARSHIP.se

Hitta den som passar dig bäst

Länk: www.gayparship.se

Totalintryck: 5

På Gay-PARSHIP handlar det i motsats till andra webbplatser för homosexuella om fasta förhållanden och inte om att bara ha lite kul. Här reglerar det relativt höga priset nivån och målsättningen hos medlemmarna.

I liket med PARSHIP.se för heterosexuella, finns det även här ett omfattande vetenskapligt personlighetstest - naturligtvis ett för "killar" och ett för "tjejer".

Och: du behöver inte aktivt söka själv som på en vanlig dejtingsajt, utan får matchande partnerförslag baserade på dina personlighetsdrag och önskemål. På så sätt behöver du inte utsätta dig för någon konkurrens och kan förbli anonym...

Kostnader:

Gay-Parship fria funktioner:

 • Gör ett personlighetstest och se resultatet
 • Få partnerförslag
 • Bli kontaktad av killar/tjejer

Premium-medlemskap för att kunna ta kontakt och kommunicera:

 • 19,90 €/månad (24 mån. abonnemang)
 • 29,90 €/månad (12 mån. abonnemang)
 • 39,90 €/månad (6 mån. abonnemang)

Kort sammanfattning: Gay-PARSHIP.se

OutPersonals

Globala Homosexuella Kontaktannonser

Länk: www.outpersonals.com

Totalintryck: 4

Mogen, global gay dating från operatören FriendFinder med videochatt, bloggar och annat. Mer än 1,2 miljoner medlemmar världen runt, varav 30.000 från Sverige. Du har tillgång till alla sajtens profiler i hela världen! Vecka efter vecka laddas upp till 2.000 nya bilder upp.
I genomsnitt rör sig omkring 700 personer samtidigt online på denna portal för gay dating. Dock är översättningen av sajten inte alltid "konsekvent".

Seriös och stor internationell gay datingsajt med svensk text och video chat, filmer, bloggar osv.

Kostnader:
 • Gratis att skapa en profil och söka på sajten.
 • Att kontakta andra medlemmar kostar från 167,00 SEK/mån

Kort sammanfattning: OutPersonals

Qruiser

The Nordic Gay & Queer Online Community

Länk: www.qruiser.com

Totalintryck: 3

Community och nätdejting med kontaktannonser från 108.000 nordiska homosexuella, lesbiska, bisexuella och transsexuella medlemmar. Översiktlig och kul dejtingsajt för singlar som gillar att engagera sig i interna klubbar, diskussionsforum och tävlingar. Många funktioner och mycket information om vad som sker runt om i Gay-Sverige.Kostnader:
 • Gratis att skapa en profil och söka på sajten.
 • Att kontakta andra medlemmar kostar från 60,00 SEK/mån.

Kort sammanfattning: Qruiser

Sylvia.se

För glada tjejer

Länk: www.sylvia.se

Totalintryck: 2

Som namnen på dessa svenska dejtingsajter förråder är Sylvester.se för homo- und transsexuella killar och Sylvia.se för lesbiska tjejer. Båda har ett stort urval av kontaktannonser, och sajterna är aktiva communities’ med nyheter om allt som sker inom den svenska gayscenen, diskussionsforum, bloggar och grupper. På Sylvia är cirka 1.000 kvinnor aktiva varje månad.Kostnader:
 • Gratis att skapa en profil och söka på sajten.
 • Att kontakta andra kostar 25,00 SEK för 2 veckor eller från 50,00 SEK/mån.

Kort sammanfattning: Sylvia.se

Sylvester.se

10 år för glada killar

Länk: www.sylvester.se

Totalintryck: 2

Som namnen på dessa svenska dejtingsajter förråder är Sylvester.se för homo- und transsexuella killar och Sylvia.se för lesbiska tjejer. Båda har ett stort urval av kontaktannonser, och sajterna är aktiva communities’ med nyheter om allt som sker inom den svenska gayscenen, diskussionsforum, bloggar och grupper.Kostnader:
 • Gratis att skapa en profil och söka på sajten.
 • Att kontakta andra kostar 25,00 SEK för 2 veckor eller från 50,00 SEK/mån.

Kort sammanfattning: Sylvester.se

HBTDating.se

Sexdejting för HBT-personer, på svenska!

Länk: www.hbtdating.se

Totalintryck: 2

Hbtdating.se är en dejtingsajt från Dating Factory, som riktar sig till bögar och lesbiska. Du märker snabbt att sajten är mycket professionellt utformad och tekniskt stabil. Cirka 5.000 medlemmar är online under en dag och antalet aktivt flirtande medlemmar tros ligga på över 20.000.Kostnader:
 • 1 år = 19,90€/mån
 • 6 månader = 24,90€/mån
 • 3 månader = 29,90€/mån
 • 1 månad = 34,90€ 

Kort sammanfattning: HBTDating.se
Kommentarer till "gay dating sajter i Sverige":

Gaycommunityn på nätet är nuförtiden så populär att mycket av den klassiska gaykulturen, även i större städer, lider av konsekvenserna! Pubar tvingas lägga ner, eftersom dejtandet sker direkt online. Kan du föreställa dig det? Vi antar att gayscenen återigen är en pionjär jämfört med gay dating.

Och det finns ett antal regionala gay dating sajter, bland annat för den homosexuella scenen i Stockholm, Malmö, Göteborg, etc. Vi har inte tagit med dessa regionala dejtingsajter för killar som söker killar och snygga tjejer som söker tjejer: eftersom trenden visar att homosexuella/lesbiska själva omorganiserar sig i regionala eller lokala grupper, bland annat på jätteportaler som GayParship.

Och de stora gay dating sajterna - Gay PARSHIP & co.- är nu även aktiva offline som ledande sponsorer för olika evenemang; såsom Christopher Street Day.

Om du känner till andra dejtingsajter för killar som söker killar och snygga tjejer som söker tjejer som du anser lämpliga, kan du gärna maila oss webbadressen till kritik@dejting-experten.se.

Redaktionen önskar dig lycka till med din gay dating under 2017!
Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Share!
+1
Top