Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date

Den svenska Dejting-Experten

Den bästa jämförelsen av dejtingsajter för Sverige 2017

Date: 18. augusti 2017

De största synderna i ett förhållande

Ignorera inte din älskade och ta aldrig viktiga beslut ensam

Kärlekens förbannelser och välsignelser. Människor som står varandra nära, kan också såra varandra djupt.

Dejtingportalen “ElitePartner“ har i en studie frågat mer än 4 100 personer, om vilka beteenden som  är speciellt störande i relationer. Här är de sju största synderna som bör undvikas i ett förhållande.

Att ignorera den andra efter ett bråk (50 %): Exakt hälften av de intervjuade uppgav att det här var vad som störde mest i relationen. Exempelvis när den sårade partnern vägrar att kommunicera alls, då belastar det relationen. Detta irriterar både kvinnor och män lika mycket.

Att fatta viktiga beslut på egen hand (44 %): Egna viktiga beslut ogillades starkt bland kvinnorna (48 %), speciellt om han köper en ny bil utan deras vetskap. Män (40 %) är mer avslappnade i denna fråga än vad kvinnor är.

Högljudda gräl (39 %): När “flisorna ryker“ med skrik och förolämpningar ogillades lika mycket av både män och kvinnor!

Att berätta för andra om intimiteter och konflikter (25 %): Det sårar mer än var fjärde intervjuade man (28 %), om partnern diskuterar intimiteter och pikanta detaljer från förhållandet med andra. Hos kvinnor är det bara 22 %.

Att inte svara på meddelanden (25 %): Kvinnor (26 %) lägger större vikt vid att deras SMS- eller Whatsapp-meddelanden inte ignoreras, hos män är irritationen något lägre med 23 %. Särskilt försiktiga bör män vara, som är tillsammans med en partner som är under 30. Bland dessa blir nästan varannan sårad när partnern inte besvarar meddelanden på hela dagen.

Att kasta saker eller slå i dörrar vid gräl(23 %): Kan tyvärr ske i ilska, men detta tycker varken kvinnor (22 %) eller män (24 %) särskilt mycket om.

Att ha mer tid för hobbys än för partnern (19 %): Här visar sig den största skillnaden mellan könen. En fjärdedel av de tillfrågade kvinnorna (24 %) känner sig förolämpade, om deras män går på en fotbollsmatch istället för att spendera tid med dem. För endast 13 % av männen är en egen hobby från hennes sida ett problem.

Källa: ElitePartner.de

Nyheter om Nätdejting

Nyheter om nätdejting

Alla tips till nätdejting

Liknande teman:

datingtips
Dating tips
Detaljanalyser av sveriges bästa dejtingsidor

Detaljanalyser dejtingsidor
Bästa dejtingsidor: strukturer medlemskap, profiler, ...

 

Alla dejtingsajter
från A-Ö

Listan med alla testresultat från A-Ö

Top